Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris & Dua Lipa – “One Kiss”

Foto: Modzik Magazine

De popwereld staat even stil want twee van de meest geliefde artiesten (althans volgens de charts) hebben samen een nummer uit. Calvin Harris behoort al enkele jaren tot de top van de electrowereld en scoorde hit na hit door een reeks samenwerkingen met ronkende namen waaronder Katy Perry en Ellie Goulding. Zijn nieuwste aanwinst is de Britse zangeres, die doorheen de afgelopen maanden is uitgegroeid tot een superster en in November een uitverkocht Lotto Arena aan het dansen bracht.  Dat dit een onverslaanbaar duo is, tonen de cijfers die beide artiesten kunnen voorleggen.

“One Kiss” is een origineel uptempo lied waarbij de dansbenen geen minuut pauze krijgen. Het nummer is funky en blijft meteen hangen ondanks de ongewone opbouw voor een dance nummer waarbij we geen drop krijgen. De stem van Dua Lipa staat centraal en gelukkig weet die het hele nummer te dragen. Jammer genoeg is er wel weinig variatie in het nummer en is het nummer zeer repetitief wat niet wegneemt dat het nummer zeer catchy is. De eerste zomerhit van 2018 is een feit en zal weldra wellicht de koppositie van de charts overnemen. Calvin Harris en Dua Lipa hebben officieel hun nieuwste hit gemaakt.

Dua Lipa staat komende zomer twee maal op Belgische festivalpodia en zal op 16 augustus als één van de topnamen op Pukkelpop te zien zijn.

1209 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2020

Het einde van 2020: voor de ene een tijd om er hoopgevende anti-coronaspreuken tegenaan te gooien, voor de andere het startsein van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miley Cyrus & Dua Lipa - "Prisoner"

In 2019 postten Miley Cyrus en Dua Lipa een foto uit de studio die al deed vermoeden dat een samenwerking er zat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa & Angèle - “Fever”

De droom van iedereen die popmuziek een warm hart toedraagt wordt vandaag werkelijkheid. Nieuwe Queen of Pop Dua Lipa heeft de handen in…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.