Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle PVA – “Divine Intervention”

Zouden er producers zijn die tegenwoordig even consequent muziek uitbrengen als Dan Carey? We betwijfelen het. Met zijn Speedy Wunderground brengt hij namelijk de ene schijf na de andere uit, en dat is met PVA niet anders. De groep gooide al hoge ogen met hun liveshows, iets wat we ook konden ervaren op Sonic City, maar op een eerste release was het wel wachten tot nu. Met debuutsingle “Divine Intervention” zullen de verwachtingen alleen maar stijgen.

Een groovy synth leidt “Divine Intervention” al meteen heel dansbaar in, en je kan niet wachten om te weten te komen wat er nog zal volgen. Het is een nogal desolate vocale input in combinatie met nog steeds die repetitieve sound die plots door een heerlijke gitaar wordt vergezeld. Het is cool, het is groovy en het is vooral af. De sound ontwikkelt zich doorheen de song nog meer en na een tijdje ben je helemaal mee in het verhaal van PVA. De uitzonderlijke combinatie van iets meer depressieve vocals en de heel dansbare sound, is iets wat wel blijkt te werken. Topsong!

10 december 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief