Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Rock Werchter bevestigt de komst van Kendrick Lamar!

Wie had dat ooit kunnen denken? Nadat we een hele tijd geen enkel teken van leven kregen van het festival, gaf Rock Werchter ons elke dag van afgelopen week een nieuwe naam. Maandag werd de komst van Pearl Jam bekend gemaakt, dinsdag die van Twenty One Pilots en daar werd woensdag dan nog System of a Down aan toegevoegd. Gisteren volgde een lading namen, vanochtend startte de ticketverkoop en vandaag krijgen we nog een headliner, want de Amerikaanse superster Kendrick Lamar zal op zaterdag 4 juli naar Werchter afzakken.

Kung Fu Kenny is de meest relevante rapper van het moment en werkte voor zijn laatste plaat DAMN. samen met zowat de hele top van de muziekwereld. Met dat album onder de arm speelde Kendrick dé show van 2018 in het Sportpaleis en drie jaar later komt er in 2020 een nieuwe langspeler aan. De Amerikaan hangt daar een Europese festivaltour aan vast, die ondertussen al halt houdt op het Spaanse Bilbao BBK Live, het Nederlandse WOO HAH! en nu dus ook op de heilige weide van Werchter.

De ticketverkoop is reeds gestart. Voor een combiticket ben je volgend jaar 243 euro kwijt, terwijl je voor een dagticket 110 euro moet neerleggen. Rock Werchter vindt plaats van 2 tot 5 juli. Meer info vind je op de website van het festival.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen in het cursief):

Donderdag 2 juli: Pearl Jam – Pixies – Wilco

Vrijdag 3 juli: /

Zaterdag 4 juli: Kendrick Lamar – Twenty One Pilots – The Streets

Zondag 5 juli: System of a Down – Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes – Yungblud

6 december 2019

About Author

Lucas Palmans


ONE COMMENT ON THIS POST To “Rock Werchter bevestigt de komst van Kendrick Lamar!”

  1. teil des fußballtrikots Marylin KristiWa Barcelona Trikot Kinder
    DinahFin Loraqbdn Marylin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief