Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Pixies, Thom Yorke en meer naar Rock Werchter!

©️ CPU – Joost Van Hoey

Al de hele week worden we verwend met namen voor Rock Werchter. Met Pearl Jam, Twenty One Pilots en System of a Down kregen we al een aantal dikke vissen, maar met de ticketverkoop in het vooruitzicht, pakt het festival uit met een straf pakketje. Op donderdag vervoegen Pixies en Wilco headliner Pearl Jam. Zaterdag trekt Mike Skinner met The Streets naar Werchter. Zondag komen niemand minder dan Radiohead-frontman Thom Yorke met zijn Tomorrow’s Modern Boxes en energiebom Yungblud de affiche vervoegen.

De ticketverkoop start morgen om 10u. Voor een combiticket ben je volgend jaar 243 euro kwijt, terwijl je voor een dagticket 110 euro moet neerleggen. Rock Werchter vindt plaats van 2 tot 5 juli. Meer info vind je op de website van het festival.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen in het cursief):

Donderdag 2 juli: Pearl Jam – Pixies – Wilco

Vrijdag 3 juli: /

Zaterdag 4 juli: Twenty One Pilots – The Streets

Zondag 5 juli: System of a Down – Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes – Yungblud

5 december 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief