Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Twenty One Pilots tweede naam voor Rock Werchter 2020

©CPU – Chris Stessens

Na wekenlang radiostilte, zijn ze bij Rock Werchter plots in gang geschoten. Nadat gisteren al de komst van Pearl Jam bekend werd gemaakt, is het festival vandaag al terug met een nieuwe headliner. De Amerikaanse groep Twenty One Pilots zal op zaterdag 4 juli naar Werchter afzakken. De groep bracht vorig jaar hun derde plaat uit en mocht daarmee al Pukkelpop headlinen; dit jaar zakken ze dus af naar de heilige weide van Rock Werchter, waar ze ook die plaat weer zullen meebrengen, net als heel wat vuur en spektakel. Maar we veronderstellen dat de band niet de enige grote naam op zaterdag zal worden.

Na de gitaren van Pearl Jam, is het nu de rap rock van Twenty One Pilots die we voorgeschoteld krijgen. Het belooft alvast een gevarieerde bovenkant van de affiche te gaan worden! Morgen weer een nieuwe naam? Hopelijk wel!

De ticketverkoop start vrijdag om 10u. Voor een combiticket ben je volgend jaar 243 euro kwijt, terwijl je voor een dagticket 110 euro moet neerleggen. Rock Werchter vindt plaats van 2 tot 5 juli. Meer info vind je op de website van het festival.

3 december 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief