Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Ook System Of A Down komt naar Rock Werchter!

© CPU – Jonas Demeulemeester

Derde dag van de week, derde naam voor Rock Werchter. Deze keer maakt de organisatie de komst van System of a Down bekend. De Amerikaanse rockband zal op zondag 5 juli de heilige festivalweide platspelen. In 2017 stonden de mannen al eens op de Main Stage en dat pakte bijzonder goed uit. Met hits als “Chop Suey” en “Toxicity” hebben ze alvast materiaal genoeg om dat kunstje nog eens over te doen.

Toch alweer een straffe boeking van Rock Werchter, want met Pearl Jam en Twenty One Pilots hebben ze nu al voor de derde keer de top of the bill van een genre te pakken gekregen. Wij kijken alvast uit naar morgen, want dan volgt er hoogstwaarschijnlijk weer een nieuwe naam!

De ticketverkoop start vrijdag om 10u. Voor een combiticket ben je volgend jaar 243 euro kwijt, terwijl je voor een dagticket 110 euro moet neerleggen. Rock Werchter vindt plaats van 2 tot 5 juli. Meer info vind je op de website van het festival.

4 december 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief