Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single TSUGI 次 – “KAMI – SAMA”

Producer en dj TSUGI 次 heeft het niet zo op doordeweekse, commerciële toestanden waarvan iedereen al duizend en één versies heeft gehoord. De jonge Brusselaar kiest daarentegen om zijn eigen elektronische ding te doen. Grime, trap en ambient duiken allemaal op in zijn songs, die bovendien ook steeds met duistere tinten verrijkt worden en het geheel zo intrigerend en uniek maken. Eerder dit jaar bewees hij ons in het Brusselse Volta en tijdens zijn Sound Track voorronde dat dit ook live voor een niet te missen ervaring zorgt en naar veel meer smaakt. Goed nieuws, want na single “Bronks” is er nu “KAMI – SAMA” én de belofte van een debuut-ep met zes volledig nieuwe tracks.

“KAMI – SAMA” kent een intro die als een onheilspellende waas de toon zet voor het verdere verloop van dit geheimzinnige nummer. Door heel geleidelijk aan op te bouwen, is er absoluut geen ontkomen aan het dreigende gevoel dat TSUGI 次 creëert. Het is zelfs net alsof we de soundtrack van een thriller aan het beluisteren zijn. Het nummer steekt je fantasie in gang, maar rooskleurige scenario’s kunnen er alleszins niet bij komen kijken; daarvoor is “KAMI – SAMA” veel te troebel en sinister. Voor je het goed en wel beseft, zit het erop, ook al heeft het nummer wel degelijk drie minuten geduurd. Ons tijdsbesef blijkt dus ook te lijden onder TSUGI 次’s enigmatische klankspel. Teken dat het goed zit.

Facebook Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2020

Nadat we jullie eerder al 25 fantastische Belgische albums van afgelopen jaar voorstelden, gaan we nu op zoek naar 30 heerlijke singles…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #19

Er verschijnen doorheen het jaar zoveel albums dat het heel moeilijk is om alles een volledige recensie te geven. Daarom vonden we…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single TSUGI 次 & Martha Da'ro - "Silver Tears"

De Brusselse DJ en producer TSUGI 次 werkt ijverig aan zijn doorbraak. Het eerste wapenfeit van de jonge Brusselse ket komt aanstaande…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.