Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single TSUGI 次 & Martha Da’ro – “Silver Tears”

Foto: Pierre Debusschere

De Brusselse DJ en producer TSUGI 次 werkt ijverig aan zijn doorbraak. Het eerste wapenfeit van de jonge Brusselse ket komt aanstaande zondag uit en is een ep met twee samenwerkingen op. De eerste samenwerking kregen we gisteren, en is er eentje met dat ander Brusselse talent Martha Da’ro. Die laatste was van plan vorig jaar zelf een ep uit te brengen, maar die werd uitgesteld naar dit jaar omwille van een geschil met haar producer.

We hebben de soundtrack voor Brussel anno 2020 met “Silver Tears” gevonden, want de elektronische geluiden weerspiegelen het urban karakter van de Belgische hoofdstad perfect. Bruisende beats en de warme stem van Da’ro vormen de kern van deze geslaagde samenwerking, waardoor we ons kunnen voorstellen dat we van TSUGI 次 heel wat kunnen verwachten dit jaar. De eerste ep Dreamstate zal een eerste, mooie kennismaking worden.

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

20 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief