Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Stormzy ft. Ed Sheeran & Burna Boy – “Own It”

©CPU – Ymke Dirikx

Afgelopen zomer schitterde hij nog op de mainstage van Pukkelpop en Glastonbury. De 26-jarige Michael Omari, beter gekend als Stormzy, heeft al heel wat op zijn palmares staan. Zo won hij reeds twee BRIT awards en scheerde hij hoge toppen met debuutalbum Gang Signs & Prayers. Enkele dagen geleden maakte de Londense grimeartiest bekend dat er een nieuw album aankomt: Heavy Is The Head.  

“Own It” is een van de nummers dat op het album zal verschijnen. Het is een collaboratie met Ed Sheeran en Burna Boy. Hoewel het een vreemde artiestencombinatie kan lijken, heeft het nummer alles in huis om een ware hit te worden. De mengeling van pop en hiphop werd in het verleden al vaak positief onthaald. Bovendien heeft het lied een catchy refrein en zorgt de opzwepende grimebeat voor een goede sfeer.

De release van Heavy Is The Head staat gepland voor 13 december 2019. Het bevat onder andere de eerder uitgebrachte singles “Vossi Bop”, “Crown” en “Wiley Flow”.

Facebook / Instagram / Twitter

22 november 2019

About Author

Stijn De Meester


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief