Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single A Day To Remember – “Resentment”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Het gaat niet goed met A Day To Remember. Na een vreemde samewerking met Marshmello in de vorm van “Rescue Me” en een draak van een single genaamd “Degenerates”, is ook de nieuwe single geen schot in de roos. A Day To Remember gaat nog een serieuze ommekeer moeten maken om geen vergane glorie te worden.

“Resentment” begint met een heel vreemd elektronisch deuntje. Het lijkt alsof Marshmello wat langer is blijven hangen. Wat volgt is een kleine knipoog naar vroeger wanneer Jeremy McKinnon toch nog eventjes een scream op ons loslaat onder begeleiding van toch wat gitaren en het nog steeds aanwezige irritante deuntje. Het doet de hoop eventjes opleven, maar bij hoop blijft het dan ook. Net als “Degenerates” is ook deze single een absolute miskleun. Zelfs de breakdown op het einde van het nummer kan daar niets meer aan veranderen.

A Day To Remember is volledig de pedalen kwijt en onderstreept dat nog eens voor iedereen. “Resentment” zal zijn naam alle eer aan doen en behoorlijk wat wrok opwekken bij de fans.

22 november 2019

About Author

Joren Cloet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief