Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello ft. A Day To Remember – “Rescue Me”

Hier is het dan na drie jaar: nieuwe muziek van A Day To Remember. Of toch niet. Fans van A Day To Remember zullen nog wat langer moeten wachten op nieuwe muziek van de band. Wat we hier krijgen is duidelijk een single van dj en producer Christopher Comstock (aka Marshmello). Een catchy EDM-nummer met een kleine invloed van A Day To Remember. Dit ligt ver van hun laatste album Bad Vibrations uit 2016. Maar het ligt recht op lijn met wat Marshmello allemaal van onder zijn helm tovert.

De award winnende dj heeft al tal van succesvolle samenwerkingen (Bastille, Anne-Marie, …) op zijn rekening staan en ook dit zal er wel eentje van worden. Hoewel de typische A Day To Remember-sound heel ver te zoeken is, is hun invloed wel voelbaar. De typische EDM-deuntjes worden onderbroken door wat zware gitaren en een vleugje live drum. Dat zorgt voor een leuke afwisseling op de door computer gehaalde vocals van frontman Jeremy. Laten we het zo zeggen: fans van A Day To Remember, die al lang aan het wachten zijn op nieuwe muziek, zullen nog even moeten wachten, fans van Marshmello you are in for a treat.

Facebook/ Instagram/ Twitter/ Website

Volg ons op Spotify voor nieuwe muziek!

Related posts
AlbumsRecensies

Stick To Your Guns - Spectre (★★★★): Hier met die guillotine

Stick To Your Guns is een vaste waarde in het hardcoremilieu. Al in 2004 begonnen de jongens uit Orange County, California stevige…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bastille - "Revolution"

Het was voor de fans ongetwijfeld een ietwat harde klap toen Bastille een tijdje geleden zijn concert in Vorst Nationaal enkele uren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single A Day To Remember - "Miracle"

Anderhalf jaar na hun laatste album You’re Welcome komen de jongens uit Florida op de proppen met nieuw werk. Je weet nooit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.