Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Best Coast – “For The First Time”

Fans van het Amerikaans rockduo Best Coast mogen zich al in de handen wrijven, want de band kondigde vandaag hun vijfde langspeler aan, die in 2020 verschijnt. Always Tomorrow zal het gedoopt worden en de band loste meteen ook al de eerste single.

Het nummer profileert zich als dromerige indiepop, die ons direct laat wegdromen over meer. De zachte stem van Bethany Cosentino vloeit perfect samen met de instrumentals, die lijken op te bouwen naar een hoogtepunt, dat er nooit echt komt. Dat zorgt ervoor dat de single als een kabbelend riviertje voorbij vloeit en voor je het weet, is het al voorbij. Het doet ons direct verlangen naar die langspeler.

In eigen land is Best Coast al een best grote indieband, maar bij ons valt dat nog wat tegen. Daar zou Always Tomorrow wel eens verandering in kunnen brengen. Zeg dat wij het gezegd hebben!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

5 november 2019

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief