Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Honeyblood – “Ready For The Magic”

Honeyblood

Sommige bands houden er van om een single zo zwaar te teasen dat hij uiteindelijk tegenvalt. Anderen brengen hem gewoon “out of the blue” uit zonder veel tierlantijntjes. Honeyblood hield het midden hiertussen door enkele bescheiden foto’s op Instagram te zetten. Uiteindelijk brachten ze gisteren bij onze goeie vriendin Annie Mac de nieuwe single “Ready For The Magic”. Het is meteen ook de eerste single van hun nieuwe plaat “Babes Never Die” die op 4 november verschijnt.

Het duo uit Glasgow (frontvrouw Stina Tweeddale en drummer Cat Myer) verspilt duidelijk geen tijd en richt hun pijlen recht op de roos met “Ready For The Magic”. Het nieuwe nummer is strakker, pittiger en bulkt van de fuzzy gitaren. Toch verliezen ze niet de charme van hun debuut, die wat rustiger is dan deze single. De scherpe songwritingskills zijn er nog steeds wat dit rockend nummer nog plezieriger maakt. “Ready For The Magic” is een echte meezinger die zo in de garage thuishoort. Wij horen er alvast echo’s in terug van Bleached, Deap Vally en Best Coast in terug. Laat de tovenaars in Honeyblood jou betoveren en wees klaar voor de magie.

Facebook / Tumblr / Twitter / Instagram

14 juli 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief