Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sigrid – “Home To You”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De Noorse Sigrid bracht eerder dit jaar haar debuutalbum Sucker Punch uit. De afgelopen drie jaar ging het best wel snel voor de zangeres, maar ze bleef mooi met haar voetjes op de grond. Ook op haar album bleef ze gewoon zichzelf en dat loonde. Een tweeëntwintig jarig meisje dat zingt over vriendschap en liefde. Wie herkent er zich niet in?  Met nummers als “Don’t Feel Like Crying” en “Sucker Punch” tovert Sigrid zo een glimlach op je gezicht. Ook live wist Sigrid ons hartje al te verwarmen in La Madeleine met haar leuke persoonlijkheid en expressieve gezichtsuitdrukkingen.

“Home To You” is niet het typische Sigrid nummer. In tegenstelling tot de meeste van haar andere nummers is dit een zeer ingetogen liedje. Met alleen een piano en wat strijkers gaat de zangeres de emotionele richting uit. ‘Would it be okay if I came home to you?’ vraagt de zangeres en met dat simpele zinnetje weet ze ons te raken. “Home To You” is geen gecompliceerd nummer dat verrassend uit de hoek komt, maar de simpliciteit siert Sigrid. Het nummer wordt waarschijnlijk geen hit, maar deze prachtige ballade zou wel kunnen uitgroeien tot een fan-favorite.

Op 20 november staat Sigrid in de AB. Er zijn nog wat tickets over, maar wacht niet meer te lang of je zou wel te laat kunnen zijn!

Facebook | Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1 november 2019

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief