banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sigrid – “Sucker Punch”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Het is een tijdje stil geweest rond de hitmachine Sigrid. De Noorse zangeres scoorde deze zomer goed met “Strangers” en kondigde opnieuw een tour door Europa aan. Maar met twee stevige ep’s onder de arm verrast ze nu vriend en vijand door plots een single uit te brengen. Terwijl fans zitten te wachten op een volledige album met al de bangers van Sigrid die ze live speelt, gooit de popprinses er zomaar een nieuw nummer bij, dat bovendien vers van de pers komt en nooit eerder ergens te horen was. “Sucker Punch” nam Sigrid op in haar hometown Ålesund met haar usual suspects.

Net die comfort zone maakt dat “Sucker Punch” een echte Sigrid-single is geworden. Het is net zoals “Don’t Kill My Vibe” feisty feestmuziek van de bovenste plank. Het nummer zit vol met voltreffers: stevige drums, een knaller van een stem en een aanstekelijk popdeuntje. De tekst begint na drie luisterbeurten wel wat te vervelen, maar ‘sucker punch’ wordt ongetwijfeld wordt de volgende ‘don’t kill my vibe’-kreet. Wij wachten alvast (on)geduldig op een debuutalbum met nog een paar van zo’n uitmuntende uppercuts.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Eden Hunter - "Chance My Heart"

Een maand geleden debuteerde Eden Hunter met “Weightless“, dat we als een vederlicht nummer met hitpotentieel beschreven. De Britse zangeres maakt al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sigrid - "Burning Bridges"

Enkele jaren geleden was Sigrid alomtegenwoordig. De Noorse zangeres won de BBC Sound of 2018-wedstrijd en speelde met hitjes als “Strangers“, “Don’t…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sigrid - "Mirror"

Echte popsterren komen uit het Noorden en daar is Sigrid het perfecte voorbeeld van. De Noorse zangeres werd in 2018 verkozen tot…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.