Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Teebs ft. Sudan Archives – “Black Dove”

Vorige maand kondigde de Amerikaanse producer Teebs zijn eerste album in vijf jaar tijd aan. Op vrijdag 25 oktober brengt hij Annica uit via het Brainfeeder label. Die plaat belooft een ommezwaai te zijn, want deze is volgens hem gemaakt met een nieuwe dosis inspiratie om te gaan experimenteren met zijn gear. De muzikant lijkt ook meer open te staan voor samenwerkingen, want op de tracklist staan heel wat interessante artiesten. Zo verscheen er al een single met Panda Bear en staan er nummers met o.a. Ringo Ancheta (MNDSGN), rapper Pink Siifu en de beloftevolle R&B zanger daydream Masi op ons te wachten. Ook Sudan Archives is te gast op de plaat, zij zingt op de nieuwe single “Black Dove”.

“Black Dove” heeft opnieuw de gekende Teebssignatuur: een bijzonder dromerige beat, kleurrijke galmende synths en een rijkdom aan subtiele details. Dankzij de samenwerking met Sudan Archives krijgt zijn muziek echter een volledig nieuwe dimensie. De muzikante heeft een heel herkenbare en intrigerende stem en die wordt volop ingezet. Boven de trippy productie van Teebs zingt ze in ritmes en melodieën die je des te meer bezweren. Het is nog maar anderhalve week wachten tot we van dit ongetwijfeld laidback album kunnen genieten!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret 2023 (Festivaldag 1): Stralend van start

Al voor de negende keer trekken fans van alternatieve muziek naar de Beekse Bergen, waar het festival Best Kept Secret al lang…
AlbumsRecensies

Sudan Archives - Natural Brown Prom Queen (★★★★): Wereld(en) van verschil

Zangeres, violiste, songwriter en kneedster van eigenzinnige beats en ritmes: noem de Amerikaanse Brittney Denise Parks, oftewel Sudan Archives gerust een totaalartieste….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sudan Archives - "Selfish Soul"

Britney Parks, meer bekend als Sudan Archives, is 25 jaar oud en gaat al van bij het begin van haar carrière de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.