Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Teebs ft. Sudan Archives – “Black Dove”

Vorige maand kondigde de Amerikaanse producer Teebs zijn eerste album in vijf jaar tijd aan. Op vrijdag 25 oktober brengt hij Annica uit via het Brainfeeder label. Die plaat belooft een ommezwaai te zijn, want deze is volgens hem gemaakt met een nieuwe dosis inspiratie om te gaan experimenteren met zijn gear. De muzikant lijkt ook meer open te staan voor samenwerkingen, want op de tracklist staan heel wat interessante artiesten. Zo verscheen er al een single met Panda Bear en staan er nummers met o.a. Ringo Ancheta (MNDSGN), rapper Pink Siifu en de beloftevolle R&B zanger daydream Masi op ons te wachten. Ook Sudan Archives is te gast op de plaat, zij zingt op de nieuwe single “Black Dove”.

“Black Dove” heeft opnieuw de gekende Teebssignatuur: een bijzonder dromerige beat, kleurrijke galmende synths en een rijkdom aan subtiele details. Dankzij de samenwerking met Sudan Archives krijgt zijn muziek echter een volledig nieuwe dimensie. De muzikante heeft een heel herkenbare en intrigerende stem en die wordt volop ingezet. Boven de trippy productie van Teebs zingt ze in ritmes en melodieën die je des te meer bezweren. Het is nog maar anderhalve week wachten tot we van dit ongetwijfeld laidback album kunnen genieten!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sudan Archives - "Selfish Soul"

Britney Parks, meer bekend als Sudan Archives, is 25 jaar oud en gaat al van bij het begin van haar carrière de…
LiveRecensies

Sudan Archives @ Ancienne Belgique (AB Club): Flamboyant en teder

Sudan Archives is een veelzijdige duizendpoot. Dat liet ze ons gisterenavond zien in de uitverkochte AB Club. De concertzaal was voortdurend gevuld…
AlbumsRecensies

Sudan Archives - Athena (★★★½): Muziek die zich niet in een hokje laat plaatsen

Voor veel artiesten is het als tegen de klippen op zeilen; het creëren van muziek die niet alleen beroert, maar bovendien nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.