Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Katy Perry – “Harleys In Hawaii”

Katy Perry is een van de grootste en populairste popartiesten van dit decennium. Nadat haar vorige album Witness niet de bestseller werd waarop Perry hoopte, nam ze even de tijd om te herbronnen. Naast een job als jurylid bij American Idol, schreef ze aan haar zesde studioalbum, waarin ze een nieuwe Katy zal laten zien. Of die aan het succes van haar andere albums zal tippen, zal de toekomst uitwijzen.

Nadat “Small Talk” en “Never Really Over” niet meteen grote hits werden, keken heel wat fans uit naar deze release met de veelbelovende titel “Harleys In Hawaii”. De nieuwe release is het minst poppy van de drie, maar weten we wel het meest te smaken. We krijgen een lichte Lana Del Rey-vibe door de dromerige sound die ze op het nummer naar voren schuift. Een hit wordt deze single waarschijnlijk niet, maar muziekcritici zal ze er wel blij mee maken. Is dit een herboren Katy Perry?

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

16 oktober 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief