Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Katy Perry – “Never Really Over”

Naast Miley Cyrus keert met Katy Perry vandaag een andere Amerikaanse wereldster terug na een korte muzikale pauze. In 2017 kwam Perry met haar vijfde album Witness dat door de pers maar lauw ontvangen werd, maar daar moet haar aankomende zesde album verandering in brengen. Naast haar baantje als jurylid van American Idols, was ze dus de afgelopen maanden in de studio terug te vinden om aan nieuwe nummers te werken. Vandaag lost ze haar nieuwe single, waarmee ze hoopt terug grote successen te vieren.

“Never Really Over” moet Katy’s grote comeback zijn en klinkt veelbelovend. De single samplet “Love You Like That” van de Noorse zangeres Dagny, die momenteel aan haar eerste album werkt, waardoor de single aardig wat Scandinavische popinvloeden heeft. Toch hebben we het gevoel dat de lichte discosound niet helemaal memorabel is en het dus even duurt voor het blijft hangen. “Never Really Over” heeft alles wat een hit nodig heeft, maar of het dat ook daadwerkelijk wordt, zal de komende weken blijken.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

31 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief