Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Katy Perry – “Small Talk”

Aan het begin van dit decennium beleefde Katy Perry de ultieme ‘teenage dream’ en zorgde de zangeres voor heel wat ‘firework’ in de muziekwereld. Jarenlang scoorde Perry hit na hit en ondertussen heeft de zangeres voor één van die hits $550,000 mogen neerleggen. “Dark Horse” zou te veel lijken op “Joyfull Noise” van Flame. Of de zangeres nu plagiaat pleegde of niet, het werd een zoveelste megahit. Voor haar vierde album koos Katy ervoor om een andere richting uit te gaan en deze viel niet bij iedereen in de smaak. De laatste tijd heeft Perry zich teruggetrokken naar de studio om nieuwe muziek op te nemen voor een vijfde album. Van dat album kregen we al een eerste single “Never Really Over” te horen.

“Small Talk” is niet het popnummer dat je zou verwachten van een naam als Katy Perry. Het nummer is niet meteen een nummer om op te dansen, maar een ballad is het ook niet. Perry wist misschien ook niet wat er van het nummer moest komen, want het lijkt tijdens de eerste helft nergens heen te gaan. Naar het einde toe lijkt het toch naar een climax toe te werken, maar door de eerder saaie eerste helft komt deze niet meer helemaal tot zijn recht. “Small Talk” heeft wel toffe teksten als ‘We went from strangers to lovers to strangers in a lifetime’ waar onder andere Charlie Puth voor iets tussen zit. “Never Really Over” had alles dat een nummer nodig heeft om een hit te worden, maar is toch niet de hit geworden waarop Perry zat te wachten en “Small Talk” zal dat hoogstwaarschijnlijk ook niet worden.

FacebookInstagramWebsite

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

956 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wu Qing-Feng & AURORA - "Storm"

Wat we alvast kunnen stellen over deze single is dat het een zeer unieke samenwerking is. De Noorse zangeres AURORA brak in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alesso & Katy Perry - "When I'm Gone"

In 2021 leken er heel wat dingen in hun plooi te vallen, zo vierde de zwarte haarkleur van Katy Perry zijn grote…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FLETCHER - "girls girls girls"

We hebben er even op moeten wachten, maar FLETCHER is terug met een nieuwe single. Deze maakt deel uit van haar langverwachte…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.