Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single TSUGI 次 – “Bronks”

De Brusselaar TSUGI 次 is een producer en dj die trap, grime, ambient en eigenlijk eender wat een intrigerende bijdrage kan leveren in de mix gooit. Zijn onberispelijk vette sound bracht hij dit jaar nog naar het Brusselse Volta en ook tijdens zijn recente passage in de selectierondes van Sound Track wist hij ons helemaal in te pakken – ook al bleek de jury daar anders over te denken. We kregen toen de associatie met Sam Gellaitry niet uit ons hoofd en laat dat een groot compliment zijn.

Tijdens het luisteren van nieuwe single “Bronks” bevinden we ons aanvankelijk in een onheilspellend niemandsland. Om ons heen wordt alles aan diggelen geslagen, maar het dringt nog niet goed tot ons door dat we zelf ternauwernood aan de ondergang ontsnapt zijn. Tot TSUGI 次 plots een diep elektronische storm in gang steekt, die alsnog voor algehele destructie komt zorgen en de apocalyps inzet. Overweldigend. Volgende keer graag een dubbel zo lange afbraaksessie, alhoewel de korte duur van “Bronks” net maakt dat we niet van die repeatknop af kunnen blijven.

TSUGI 次 staat duidelijk stevig in zijn schoenen, terwijl hij ons net aan het wankelen krijgt met zijn diep inhakkende sound, die overigens zeker zou kunnen terugkeren in de nachtmerries van de Sound Track juryleden.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 oktober 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief