Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Pale White – Swim For Your Life

Er zijn tegenwoordig wel duizenden indierockbands die grote namen als Arctic Monkeys en The Strokes willen nagaan, maar om het te maken heb je net dat tikkeltje meer nodig. Wel, The Pale White heeft dat tikkeltje meer. De Britten zijn al een paar jaar bezig met het maken van ijzersterke muziek, maar sinds ze het voorprogramma mochten zijn van rijzende ster Sam Fender is alles toch een versnelling hoger geschakeld. Hun vorige single “Unnatural” kon ons al meer dan overtuigen en nu de jongens vandaag terugkeren met “Swim For Your Life” zijn wij er haast zeker van dat ze een grote toekomst tegemoet gaan.

Het nummer begint nog aardig rustig, maar dat slaat al snel om in een leuke baslijn en vettige gitaarriffs. Er zit een heel vrolijke, dansbare sfeer in “Swim For Your Life”, waardoor stilzitten vanaf de eerste seconde moeilijk wordt. De drums die opbouwen naar de refreinen zorgen, samen met de gitaarsolo’s, voor heuse energieboosts wanneer alles door elkaar losbarst. Het tikkeltje meer zorgt dan ook voor de catchy sound en de leuke lyrics van de band. Wederom een geweldige nieuwe single dus, die hopelijk leidt tot een minstens even geweldig album.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1301 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #29

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Pale White - "Confession Box"

In februari 2020, niet lang voor onze concertzalen de deuren sloten, konden we The Pale White live in Brussel aan het werk…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Pale White - "Glue"

Met de broers Adam en Jack Hope en hun metgezel Tom Booth heeft Newcastle er een sterke indierockband bij. The Pale White…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.