banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tessa Dixson – “Hiding”

© CPU – Larissa Zenner

De Nieuwe Lichting winnen… het doet wat met de carrière van een mens. Tessa Dixson deed het vorig jaar en werd meteen een gevestigde waarde in de Belgische muziekindustrie. “Ignited” deed het bijzonder goed in de hitlijsten en samen met Warhola en Glints scoorde ze met “Look At Me” één van de hits van 2019. Veel nummers had de jongedame nog niet uitgebracht, maar toch stond ze deze zomer op zowat elk festival in eigen land. De show die Tessa bracht, was telkens opnieuw bijzonder strak en bevestigde elke keer weer dat de ze overliep van het talent. Vandaag werd het na een half jaartje nog eens tijd voor een nieuwe single en deze doet wederom onze mond openvallen.

“Hiding” staat bol van de donkere opbouwende synths, die Tessa’s stem perfect ondersteunen. Als er dan nog eens bassen en beats bijkomen, worden de refreinen een zwoel feestje. Hoewel het nummer heel donker klinkt, is het toch heel aanstekelijk en blijft het na enkele luisterbeurten helemaal in ons hoofd zitten. De elektronische geluiden en nodige stemeffecten brengen ons zelfs even naar hogere sferen tot het nummer in alle chaos uit elkaar begint te vallen. Tessa’s stem wordt de laatste paar seconden nog even in de verf gezet, om ons dan verbaasd achter te laten. Na de zoveelste geweldige single, weten wij zeker dat Tessa Dixson bij het beste hoort wat België te bieden heeft.

Op 15 mei staat Tessa Dixson in de AB Box.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1056 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

Tessa Dixson & Noémie Wolfs @ Ancienne Belgique (AB): Licht aan het einde van de tunnel

Het zat niet mee voor Tessa Dixson. Haar verrassende debuutalbum Genesis verscheen net voor de eerste lockdown, maar op de officiële releaseshow moesten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tessa Dixson - "Creep"

Soms lopen dingen absoluut niet zoals je ze gepland had. Nadat ze in 2019 De Nieuwe Lichting won, moest 2020 het jaar…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2020 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.