Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tessa Dixson – “Hiding”

© CPU – Larissa Zenner

De Nieuwe Lichting winnen… het doet wat met de carrière van een mens. Tessa Dixson deed het vorig jaar en werd meteen een gevestigde waarde in de Belgische muziekindustrie. “Ignited” deed het bijzonder goed in de hitlijsten en samen met Warhola en Glints scoorde ze met “Look At Me” één van de hits van 2019. Veel nummers had de jongedame nog niet uitgebracht, maar toch stond ze deze zomer op zowat elk festival in eigen land. De show die Tessa bracht, was telkens opnieuw bijzonder strak en bevestigde elke keer weer dat de ze overliep van het talent. Vandaag werd het na een half jaartje nog eens tijd voor een nieuwe single en deze doet wederom onze mond openvallen.

“Hiding” staat bol van de donkere opbouwende synths, die Tessa’s stem perfect ondersteunen. Als er dan nog eens bassen en beats bijkomen, worden de refreinen een zwoel feestje. Hoewel het nummer heel donker klinkt, is het toch heel aanstekelijk en blijft het na enkele luisterbeurten helemaal in ons hoofd zitten. De elektronische geluiden en nodige stemeffecten brengen ons zelfs even naar hogere sferen tot het nummer in alle chaos uit elkaar begint te vallen. Tessa’s stem wordt de laatste paar seconden nog even in de verf gezet, om ons dan verbaasd achter te laten. Na de zoveelste geweldige single, weten wij zeker dat Tessa Dixson bij het beste hoort wat België te bieden heeft.

Op 15 mei staat Tessa Dixson in de AB Box.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1313 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Tessa Dixson - Unspoken (★★★½): Glinstering in de duisternis

Aan jong talent geen gebrek in het hedendaagse, Belgische poplandschap. Jammer genoeg krijgt het grotere publiek daar slechts een klein deel effectief…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Olmen maakt affiche compleet met Equal Idiots, Mauro Pawlowski, Novastar, Bad Nerves en meer!

Rock Olmen werd door een van zijn headliners ooit ‘een clubconcert in openlucht’ genoemd, wat een ideale beschrijving is voor een festivalletje…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tessa Dixson - "Forget U"

De pandemie heeft ons allemaal wel een zeker trauma bezorgd, maar voor Tessa Dixson is het hele Covid-gebeuren echt een heel tragische…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.