Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tessa Dixson – “Ignited”

De ‘De Nieuwe Lichting’-winnares kondigde nog niet zo lang geleden aan dat haar debuutalbum eindelijk klaar is en heeft vandaag alvast een nieuwe single voor dat album klaar. In 2017 ontdekten we de jonge zangeres en zagen we al vanaf haar debuutsingle “Prayer” dat haar een grote toekomst te wachten stond. Dat lijkt dankzij de winst van Studio Brussel’s wedstrijd begin dit jaar ook werkelijkheid te worden, want Dixson heeft een zeer mooi gevulde festivalzomer voor de boeg waar ze kan tonen dat ze ook een straffe live artiest is. In de Botanique mocht ze dat bijvoorbeeld recent nog tonen.

De zelfzekerheid waarmee Dixson tegenwoordig op het podium staat, straalt ook duidelijk af op haar releases want “Ignited” mag tot haar beste nummers gerekend worden. Deze keer gaat ze voor een iets futuristische aanpak en klinkt ze vastberadener dan ooit te voren. Op productioneel vlak is het ook deze keer helemaal raak en kan ze haar talent volledig ontplooien in haar nieuwste release. Tessa Dixson schittert dus opnieuw en haar aanhoudende professionaliteit gaat haar geen windeieren leggen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief