Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Arlo Parks – “Second Guessing”

Enkele maanden geleden tipten we Arlo Parks als een beginnende artieste die zeker het ontdekken waard is. Haar magische grooves spelen in op het humeur, de heupen en het geheugen. Wat wil je nog meer? Een diepzinnige tekst? Ook dat is meermaals aanwezig bij deze Londense, want ze is niet alleen muzikante, maar ook poëet. Zo kleurt ze haar sowieso al zwoele songs steeds met een romantisch tintje, en zijn we ervan overtuigd dat het slechts een kwestie van tijd is vooraleer ook het grotere publiek Parks’ charme ontdekt.

“Second Guessing” kan aanvankelijk nog alle kanten uitgaan. Een waas van klanken met Arlo’s vleiende stem schept vraagtekens over het vervolg van het nummer, maar al gauw blijkt dat het een laidback nummer geworden is dat soelaas biedt voor droefgeestige stemmingen op regenachtige dagen als deze. Het snel meezingbare refrein zal ons nog lang achtervolgen en zou het ook niet slecht doen op pakweg een Studio Brussel. Hoe gezellig de sound ook mag zijn, de liefdestekst is weer allesbehalve basic en betreft geenszins de bloemetjes en de bijtjes. Toch weerhouden Arlo Parks’ gebroken hart en twijfels haar er niet van een warme klank neer te zetten en zo’n combinatie hoor je niet elke dag.

Op 5 oktober kan je Arlo Parks live aan het werk zien in de Ballroom van de Ancienne Belgique, waar ze het voorprogramma van Jordan Rakei zal verzorgen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

27 september 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief