Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Arlo Parks – “george”

We zullen met de deur in huis vallen; zet Arlo Parks op je radar en ontdek de magische grooves van deze jongedame. De artieste uit Londen schrijft niet alleen muziek, ze is ook poëet en dat merk je wel. De titel van haar debuutsingle “Cola” van verleden jaar geeft misschien niet echt dat idee, maar wacht maar tot je je verdiept in de lyrics. Parks brengt dus nog niet zo lang muziek uit, en wij durven erop gokken dat ze met iedere single een groter publiek zal weten te bereiken. De poëtische zangeres weet nu eenmaal wat ze wilt en levert stuk voor stuk zwoele en romantisch gekleurde songs af.

Op haar nieuwste exemplaar “george” is dat niet anders. Haar zachte stem stroomt over de dansbare grooves, die voorzien worden door diepe bassen. Parks speelt met sensualiteit en we krijgen de indruk dat we ook wel eens willen kennismaken met die George. In de bridge wordt de zwoelheid nog verder naar een hoger en spannender niveau getild door de scherpe solo die we te horen krijgen. Om te eindigen weerklinkt het inmiddels meezingbare refrein voor de laatste keer in een stripped-down versie, en na deze luisterbeurt moeten we toch even bekomen.

Op 5 oktober kan je Arlo Parks live aan het werk zien in de Ballroom van de Ancienne Belgique, waar ze het voorprogramma van Jordan Rakei zal verzorgen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 juni 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief