Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Counterparts – “Seperate Wounds”


Eén november staat ondertussen al mooi gemarkeerd in onze kalender want niet enkel Counterparts, maar ook Stray from the Path brengen op die dag hun nieuw album uit. Ze doen dit zelf letterlijk samen in een bundel waar je een extra lp bij krijgt met op de hoes een ludieke afbeelding van Brendan Murphy en Andrew Dijorioy gefotoshopt als baby’s.

Beide bands brachten ook al elk een single samen uit. Nu volgt de tweede single van de Canadezen. Morgen volgt de volgende single van de Amerikanen. Net als voorganger “Wings of Nightmares” bouwt deze mateloos verder op de reeds bekende Counterparts sound. Een zachte opbouw gaat perfect over in de eerste verse en zo op naar de eerste breakdown. Wat volgt is terug Counterparts volgens het boekje; fijn gitaarwerk zowel hard als melodisch; hand in hand met de geweldig miserabele lyrics van Brendan.

Dit nummer wordt gegarandeerd een meezinger op komende optreden.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify

24 september 2019

About Author

Jarno Desmet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief