Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Counterparts – “Wings of Nightmares”

Nadat tijdens de zomer de focus nog op de Pure Noise Tour lag, zijn de Canadezen van Counterparts nu helemaal klaar om hun nieuw werk aan de wereld voor te stellen. Het is al terug een gezonde twee jaar geleden dat ze een album uitbrachten, maar de fans hebben niet op hun honger gezeten. Zo kregen we in 2018 nog de ep Private Rooms van de band en op 1 november komen ze dan al terug met het nieuw studio album Nothing Left to Love.

“Wings of Nightmares” is dan ook de eerste single uit dit tiendelig album. De Canadezen werken elk album verder op het andere, verbeteren hun sound en werken deze steeds dieper uit. Dit is hier dan ook niets anders: “Wings of Nightmares” leunt dan ook dicht aan bij hun laatste ep. De snoeiharde breakdowns, bitterzoete melodische gitaren en poëtische teksten van Brendan Murphy klinken nog steeds even geweldig. Het lijkt wel dat hoe meer problemen de man heeft, hoe beter zijn teksten zijn. De teksten worden meestal ook pas op het laatste moment geschreven, zo kan Brendan moeiteloos emotioneel geladen teksten maken op de muziek die de rest van de band al eerder componeerde. Keer op keer heeft dit zijn vruchten afgeworpen.

Wij zijn alvast benieuwd naar wat volgt.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify

26 augustus 2019

About Author

Jarno Desmet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief