Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Babeheaven – “God Sent the Baby”

Het Londense duo Babeheaven valt even hard op met hun bandnaam als met hun muziek. Hun leidraad bestaat uit breed gerekte elektronica en het divers inzetten van een soulvol stemgeluid. Dat leverde hen tot nu toe al een ep op en de laatste maanden is het tweetal meerdere releases de wereld in aan het sturen. Is dat debuutalbum in aantocht? Wie weet!

“Jalisco” was zowat het toonbeeld van sensualiteit en opvolger “It Nan” was dan weer een gelaagd nummer met een mysterieuze feel. We hadden dus geen idee waaraan we ons dit keer moesten verwachten. De speciale titel “God Sent the Baby” gaf het wel weg; Babeheaven zou opnieuw een verleidingsdans uitvoeren met het mysterieuze. Met een trage beat, diep inhakkende elektronica en een bad vol reverb krijgen we ook deze keer weer een scheutje Warpaint te horen en zo’n vergelijking staat nooit slecht. Zelfs als je niet luistert naar de tekst vertelt “God Sent the Baby” een verhaal op zichzelf. En de regels van de kunst in acht nemend, volgt er net voorbij halfweg een twist die grootse, maar dan toch nog optimistische emoties met zich meebrengt. Opnieuw een single waarop Babeheaven met iets apart komt aandraven.

Facebook / Instagram

https://soundcloud.com/babeheavenofficial/god-sent-the-baby

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Babeheaven - "The Hours"

Babeheaven is terug met een prachtige nieuwe single: “The Hours”. Het West-Londense vijftal onder leiding van Nancy Andersen en Jamie Travis dropte…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Babeheaven - "It Nan"

Babeheaven is een klinkende bandnaam die wel eens heel wat fantasieën met zich kan meebrengen. Het is echter niet alleen de bandnaam…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Babeheaven - "Jalisco"

Babeheaven is een naam die de verbeelding op hol kan doen slaan, maar bij het afspelen van de nummers blijkt dat ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.