Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Babeheaven – “It Nan”

Babeheaven is een klinkende bandnaam die wel eens heel wat fantasieën met zich kan meebrengen. Het is echter niet alleen de bandnaam van deze twee Londenaars die goed bekt, ook hun muziek valt op. Met een vaste basis van breed uitgesmeerde elektronica en een soulvolle stem creëerde Babeheaven al enkele singles en een ep. Op een debuutplaat is het nog wachten, maar die zou er wel eens aan kunnen komen. Onlangs kwam namelijk hun single “Jalisco” uit en nu is er alweer nieuw materiaal van het Engelse tweetal.

“Jalisco” was een uiterst sensueel nummer, maar de nieuwe draait eerder rond mysterie. Babeheaven klinkt erg imponerend op “It Nan”. De stem van frontvrouw Nancy Anderson baadt in reverb en zeker de talrijke ‘ooh’s’ missen hun intrigerende effect niet. Door z’n onvoorspelbare structuur wordt het rollercoastereffect van “It Nan” nog verder verhoogd en zijn meerdere luisterbeurten nodig om alle lagen en wendingen volledig te kunnen vatten. Hier en daar voelen we ook een streepje Warpaint doordringen; zeker geen slechte zaak. “It Nan” is niet uit hetzelfde hout gesneden als vorige singles, maar ook deze sound werkt wonderwel!

Facebook / Instagram

https://soundcloud.com/babeheavenofficial/it-nan

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Babeheaven - "The Hours"

Babeheaven is terug met een prachtige nieuwe single: “The Hours”. Het West-Londense vijftal onder leiding van Nancy Andersen en Jamie Travis dropte…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Babeheaven - "God Sent the Baby"

Het Londense duo Babeheaven valt even hard op met hun bandnaam als met hun muziek. Hun leidraad bestaat uit breed gerekte elektronica…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Babeheaven - "Jalisco"

Babeheaven is een naam die de verbeelding op hol kan doen slaan, maar bij het afspelen van de nummers blijkt dat ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.