Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Babeheaven – “Jalisco”

Babeheaven is een naam die de verbeelding op hol kan doen slaan, maar bij het afspelen van de nummers blijkt dat ook hun muziek dat weet te prikkelen. De twee Londenaars gaan voor de soulvolle insteek vol breed uitgesmeerde elektronica en na weeral een hemels nummertje mag er van ons absoluut een debuutalbum aankomen. Daar lijkt echter nog geen sprake van te zijn, maar voorlopig kunnen we duimen en vingers aflikken bij de nieuwe single “Jalisco”.

“Jalisco” is wellicht het zwoelste exemplaar van het Londense duo tot nu toe. De sensuele r&b zet aan tot van alles: van dansen over verleiden tot dagdromen. Geschikt voor zoveel gelegenheden, maar aan de drukkende factor is geen ontkomen. Sympathiek ook dat Babeheaven ons ineens wat tips meegeeft over hoe om te gaan met hun nummers, want zoals het artwork suggereert, lijkt het inderdaad geen slecht idee om je mooiste lakens en satijnen stofjes boven te halen. Als de band op dit elan verdergaat, belooft het nog intens te worden.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 juli 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief