Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Allah-Las – “Prazer Em Te Conhecer”

Niets beter om je dag mee te beginnen dan een nieuw nummer van Allah-Las. Na drie jaar wachten mochten we in de zomervakantie eindelijk een heerlijk blijmoedige single ontvangen van deze surfy rock ‘n’ rollers, waarop de gezellige bubbel van “Polar Onion” volgde. Vandaag is het tijd voor de derde voorbode van LAHS, en ook al is die titel niet bepaald de originaliteit zelve, het ziet ernaar uit dat hun vierde album wel eens één lange zweefsessie zou kunnen worden.

“Prazer Em Te Conhecer” betekent ‘aangename kennismaking’ in het Portugees, en een fijne ontmoeting is dit inderdaad! Allah-Las is namelijk weer meteen vertrokken voor een zorgeloze drie minuten rondhuppelen. De mellow openingsriff waarrond het nummer blijkt te draaien, zet in een nanoseconde de easy-going toon. Met z’n perfect uitgekozen gitaarklank krijgt dat riedeltje iets lichtjes western over zich, maar het heeft vooral een kalmerende werking die efficiënter is dan yoga of andere meditatietechnieken. De bewijzen zijn ernaar, want wanneer “Prazer Em Te Conhecer” op z’n einde loopt, zijn we nog lang niet in staat om van onze roze wolk af te komen.

De bundeling warmte die LAHS zal heten, komt uit op 11 oktober. Op 5 oktober kan je daar live alvast iets van opvangen in de Botanique – als je al over tickets beschikt tenminste, want de show is intussen uitverkocht.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 september 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief