Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Allah-Las – “Polar Onion”

De mannen van Allah-Las hebben ons wel drie jaar laten wachten op nieuw materiaal, maar eind juli kwam daar eindelijk verandering in met het blijmoedige “In The Air”. Daarop bleek dat de surfy garagerockers nog niet verleerd zijn hoe ze moeten inspelen op ons humeur en het aftellen naar 11 oktober kon daarmee van start gaan. Dan komt hun vierde studioalbum LAHS uit, waarvan het viertal vandaag een tweede single uitbracht.

“Polar Onion” is een easy-going indienummer geworden zonder al te veel tierlantijntjes. Zo kennen we Allah-Las; het hoeft niet te gek of druk te zijn, als de sfeer maar goed zit. Lang hebben we dan ook niet nodig om helemaal opgeslorpt te worden in hun gezellige indiewaas. Het viertal creëert opnieuw een rooskleurige bubbel om in rond te zweven, en exact dat is waarom we graag naar Allah-Las grijpen. Wel had er net iets meer variatie in “Polar Onion” mogen kruipen, al wordt die kritiek opgevangen doordat het nummer niet lang duurt en voorbij is voor je het goed en wel beseft. Geef ons dus maar die repeatknop; zweven maar!

Op 5 oktober staat Allah-Las in Botanique. Tickets vind je hier.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 augustus 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief