Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mystery Jets – “Wrong Side of the Tracks”

Over twee weken verschijnt eindelijk de nieuwe plaat van Mystery Jets, waar we al sinds het geweldige “Hospital Radio” enorm hard naar uitkijken. Meer moois volgde in de vorm van “Screwdriver” en “History Has its Eyes on You”, en vandaag krijgen we ook nog afsluiter “Wrong Side of the Tracks” te horen.

De lat voor afsluiters ligt voor Mystery Jets na de gut punch van “The End Up” enorm hoog, en ons omverblazen doet “Wrong Side of the Tracks” niet. Het nummer houdt het iets soberder, met een backdrop van piano en synths die Blaine Harrisons hoopgevende vocals ondersteunt. De intrede van drums naar het midden toe doet het geheel evolueren tot een klassieke indiepopballade à la Coldplay of Kodaline. Echt vernieuwend is het niet; mooi gelukkig dan weer wel.

Als losstaand nummer is “Wrong Side of the Tracks” niet hoogst essentieel, maar we zijn benieuwd hoe het in het groter geheel van A Billion Heartbeats, dat op 27 september verschijnt, zal passen.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

14 september 2019

About Author

Lyra muziek is cool. • luisterlog: last.fm/user/lyramsr


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief