Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Winston Surfshirt – “Smile”

Laidback muziek met een topping van grooves en vulling van sensualiteit; dat is wat je kan verwachten van Winston Surfshirt. De eerste langspeler van deze zes Australiërs uit 2017 smaakte lekker moist en dus bleek de albumnaam Sponge Cake volledig op z’n plaats. Wel werd onze eetlust zwaar onderschat, want pas verleden jaar kregen we iets nieuws met “For The Record” en daarna moesten we wederom geduldig afwachten, totdat “Make A Move” de zomer op gang kwam trappen. Deze keer lieten de mannen ons echter minder lang wachten en kom er in november met Apple Crumble al een nieuw album aan.

Naar aanleiding van “Make A Move” stelden we dat je moves onmogelijk in slechte aarde kunnen vallen onder begeleiding van die catchy song. We hebben geen gele briefkaarten met klachten ontvangen, maar stel dat er toch iets misliep, dan vind je hier je herkansing. “Smile” is namelijk minstens even groovy en laat ons ongegeneerd swingen tot de repeatknop stuk geduwd is. De sfeer is drukkend zwoel en Winston Surfshirt surft op vrolijke golven. Als de band je hiermee geen glimlach bezorgt, weten wij het ook niet meer. Heerlijk zorgeloos.

Op donderdag 10 oktober speelt Winston Surfshirt in de Ancienne Belgique. Tickets vind je hier.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

6 september 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief