Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Winston Surfshirt – “For The Record”

De Australische band Winston Surfshirt is al langer het hipster snoepje van heel wat muziekblogs wereldwijd en ook wij zijn al een tijdje heel enthousiast over de muziek die het collectief uit Sydney maakt. Met Sponge Cake losten ze een geslaagde debuutplaat die hen vooral in hun thuisland geen windeieren legde. Onlangs deden Winston Surfshirt en Polographie zich samen op als POLOSHIRT om een aantal nummers uit te brengen. Maar nu ligt de focus weer volkomen bij Winston Surfshirt en werkten ze onlangs weer aan nieuwe nummers. Met “For The Record” krijgen we alvast een zonnige single cadeau die ons even weg waant van de donkere dagen.

Wie de debuutplaat van Winston een topplaat vond, zal “For The Record” ook weer redelijk snel in zijn armen sluiten. Lekker laidback en groovy baant zich het nummer door je gehoorgang. De kenmerkende lowkey vocals van Winston tekenen ook op “For The Record” present en onderbouwen het nummer met een relaxte sfeer. De lyrics gaan overigens over dat als je je slecht voelt er altijd wel iemand zal zijn die je weer vrolijk zal stemmen. Winston Surfshirt weet met andere woorden opnieuw te scoren met hun nieuwe nummer en naar verluidt volgt er al snel meer nieuwe muziek.

Facebook

1570 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Winston Surfshirt – “There's Only One” (feat. Genesis Owusu)

Morgen is het zover. Na onze danspasjes weken lang elders gedemonstreerd te hebben, mogen we de dansvloeren weer komen vertrappelen. Voor de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Winston Surfshirt & Young Franco - "Complicated"

Winston Surfshirt is een Australische funk- en hiphopband die in 2015 werd opgericht. De band begon aanvankelijk als het soloproject van de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dope Lemon (feat. Winston Surfshirt) - "Every Day Is A Holiday"

Angus Stone – de mannelijke helft van het singer-songwriterduo Angus and Julia Stone – brengt sinds 2017 onder de naam Dope Lemon…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.