Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Winston Surfshirt – “For The Record”

De Australische band Winston Surfshirt is al langer het hipster snoepje van heel wat muziekblogs wereldwijd en ook wij zijn al een tijdje heel enthousiast over de muziek die het collectief uit Sydney maakt. Met Sponge Cake losten ze een geslaagde debuutplaat die hen vooral in hun thuisland geen windeieren legde. Onlangs deden Winston Surfshirt en Polographie zich samen op als POLOSHIRT om een aantal nummers uit te brengen. Maar nu ligt de focus weer volkomen bij Winston Surfshirt en werkten ze onlangs weer aan nieuwe nummers. Met “For The Record” krijgen we alvast een zonnige single cadeau die ons even weg waant van de donkere dagen.

Wie de debuutplaat van Winston een topplaat vond, zal “For The Record” ook weer redelijk snel in zijn armen sluiten. Lekker laidback en groovy baant zich het nummer door je gehoorgang. De kenmerkende lowkey vocals van Winston tekenen ook op “For The Record” present en onderbouwen het nummer met een relaxte sfeer. De lyrics gaan overigens over dat als je je slecht voelt er altijd wel iemand zal zijn die je weer vrolijk zal stemmen. Winston Surfshirt weet met andere woorden opnieuw te scoren met hun nieuwe nummer en naar verluidt volgt er al snel meer nieuwe muziek.

Facebook

24 november 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief