Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emeli Sandé – “You Are Not Alone”

Emeli Sandé daalde met “Heaven” neer op aarde in 2011 en scoorde meteen een eerste hit. Al snel volgden andere hits als “Clown” en uiteraard “Next to Me”. Het was dan ook geen wonder dat Our Version of Events een zeer succesvol debuutalbum werd. De Britse wist met haar warme stem de wereld te overtuigen en mocht in 2012 al verschillende keren zingen op de shows aan het begin en einde van de Olympische Spelen. Enkele jaren later bracht de zangeres een nieuw album uit, maar met uitzondering van “Hurts” bleef dit grotendeels onder de radar. Toen Sandé in 2018 headlinede op Cactus Festival bracht ze dan ook maar twee nummers van Long Live the Angels. De focus lag vooral op het debuutalbum, maar de zangeres bracht ook al enkele nieuwe nummers mee naar Brugge.

Een van die nummers was “You Are Not Alone”, inmiddels een single van Sandés derde album. Eerder kregen we al het dramatische “Sparrow” en “Extraordinary Being” te horen. Op die laatste song maakte ze ons duidelijk hoe buitengewoon we wel niet zijn. Dit nummer gaat verder op hetzelfde elan; door het dramatisch gospelkoor op de achtergrond doet het terugdenken aan onder andere “Breathing Underwater” van Long Live the Angels, en wanen we ons in een Afro-Amerikaanse misviering. Sandé overtuigt ons ervan dat we er niet alleen voor staan op deze hoopgevende nieuwe single.

Real Life verschijnt op 13 september. Op 10 november staat de zangeres in Cirque Royal.

FacebookInstagramWebsite

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

952 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emeli Sandé - "When Someone Loves You" (feat. Nile Rodgers)

Zowel Emeli Sandé als Nile Rodgers zijn al een tijdje over hun hoogtepunt heen, maar dat betekent niet dat ze geen goede…
AlbumsRecensies

Emeli Sandé - Let's Say for Instance (★★): Verwarrende vraagtekens

Emeli Sandé is tien jaar na haar debuutalbum nog steeds voornamelijk gekend vanwege de nummers die op die plaat stonden. “Next to…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emeli Sandé - "Look What You've Done" (feat. Jaykae)

Emeli Sandé daalde aan het begin van het vorig decennium neer met debuutsingle “Heaven” en scoorde al gauw enkele hits. Our Version of…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.