Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emeli Sandé – “All This Love”

© CPU – Kris Kellens

Dat Emeli Sandé een klok van een stem heeft, staat buiten kijf. Toch is het ondertussen al van 2012 geleden dat ze haar grootste successen boekte met songs als “Clown“, “Next To Me” en “Read All About It, Pt. III“. Al deze hits dateren van haar debuutplaat: Our Version of Events. Emeli Sandé heeft zeker niet stilgezeten in de jaren na haar debuutplaat, maar potten breken kon ze evenmin met de albums die ze nadien uitbracht. Ze ruilde haar soul in voor een meer poppy sound, geen al te beste keuze naar ons gevoel; haar kracht en sterkte schuilt net in haar prachtige stem.

Op 17 november stelt ze haar vijfde plaat, How Were We To Know, voor aan het grote publiek. “All This Love” is de derde single die we in afwachting van de plaat op ons bord geschoteld krijgen. In deze song heeft ze de poppy tunes een beetje meer achterwege gelaten en leunt ze duidelijk opnieuw meer op haar stem als hoofdingrediënt van het nummer. Met ‘What am I supposed to do with all this love’ drukt de tekst duidelijk een soort van wanhoop uit, en die zet Emeli Sandé feilloos kracht bij door op het gepaste moment uit te halen. Of “All This Love” een megahit wordt, betwijfelen we, maar deze single doet ons alleszins wel uitkijken naar de plaat die eraan komt.

How Were We To Know komt uit op 17 november.

Facebook / Instagram / Twitter (X) / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILSN - "I Got You"

WILSN verscheen al een tijdje geleden op onze berenradar en scoorde goede punten door haar gezellige muziek. Haar nummers bevatten steeds een…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….
AlbumsRecensies

Grace Cummings - Ramona (★★★★½): Gracieus, groots, geweldig

We schreven het vroeger al en we herhalen het nog eens: Grace Cummings heeft een dijk van een stem. De Australische singer-songwriter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.