Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emeli Sandé – “All This Love”

© CPU – Kris Kellens

Dat Emeli Sandé een klok van een stem heeft, staat buiten kijf. Toch is het ondertussen al van 2012 geleden dat ze haar grootste successen boekte met songs als “Clown“, “Next To Me” en “Read All About It, Pt. III“. Al deze hits dateren van haar debuutplaat: Our Version of Events. Emeli Sandé heeft zeker niet stilgezeten in de jaren na haar debuutplaat, maar potten breken kon ze evenmin met de albums die ze nadien uitbracht. Ze ruilde haar soul in voor een meer poppy sound, geen al te beste keuze naar ons gevoel; haar kracht en sterkte schuilt net in haar prachtige stem.

Op 17 november stelt ze haar vijfde plaat, How Were We To Know, voor aan het grote publiek. “All This Love” is de derde single die we in afwachting van de plaat op ons bord geschoteld krijgen. In deze song heeft ze de poppy tunes een beetje meer achterwege gelaten en leunt ze duidelijk opnieuw meer op haar stem als hoofdingrediënt van het nummer. Met ‘What am I supposed to do with all this love’ drukt de tekst duidelijk een soort van wanhoop uit, en die zet Emeli Sandé feilloos kracht bij door op het gepaste moment uit te halen. Of “All This Love” een megahit wordt, betwijfelen we, maar deze single doet ons alleszins wel uitkijken naar de plaat die eraan komt.

How Were We To Know komt uit op 17 november.

Facebook / Instagram / Twitter (X) / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Villagers - "That Golden Time"

Bijna anderhalf decennium geleden kruiste Conor O’Brien met zijn groepje Villagers voor het eerst ons pad. Hij stond in het voorprogramma van…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Bill Ryder-Jones - Iechyd Da (★★★★): Met zwier verpakte melancholie

Evident kan je de solocarrière van Bill Ryder-Jones bezwaarlijk noemen. Hij maakt sinds zijn dertiende deel uit van The Coral en surft…
AlbumsRecensies

Floris Francis Arthur - There Never Is And Never Was A Masterplan (★★★½): Rauwe lap emoties

Floris De Decker geeft het Belgische muzieklandschap al sinds de nillies mee kleur. Met de springerige indierock van Team William werd hij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.