Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emeli Sandé – “Sparrow”

De Britse Emeli Sandé veroverde met haar debuutalbum Our Versions Of Events in 2012 de wereld. Nog voor het album uit was, had de zangeres al verschillende hits gescoord zoals “Heaven”, “Next To Me” en “Read All About It”. Al snel volgden succesvolle samenwerkingen met onder andere Naughty Boy, Labrinth en Rudimental. In 2016 kwam Sandé met nieuwe muziek, maar op “Hurts” na sloeg het niet echt aan. Jammer, want Long Live The Angels is zeker geen slecht album. Afgelopen zomer wist Emeli Sandé wel te overtuigen als headliner op Cactus Festival en daar speelde ze al enkele nieuwe nummers. In de aanloop naar haar derde album bracht de zangeres deze week haar eerste single uit.

Toen Emeli Sandé begon te schrijven aan het nieuwe “Sparrow” was ze helemaal alleen. Zelf zegt Sandé dat ze een enorme hoeveelheid vrijheid voelde tijdens het schrijven van de tekst over hoop en moed. “Sparrow” begint als een rustig melodieus nummer, maar mondt uit in een krachtige, volle ballade met een dramatisch koor. Door de sterke stem van Emeli Sandé dringt de inhoud van de tekst zeker en vast door. We voelen dezelfde vonk die de zangeres voelde tijdens het schrijven. Met “Sparrow” is Emeli Sandé zeker en vast terug.

FacebookInstagramWebsite

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

584 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rudimental & The Martinez Brothers - "Easy On Me"

Rudimental, de Britse elektronische band uit Hackney (Oost-Londen) en bestaande uit Piers Agget, Kesi Dryden, Amir Amor en dj Locksmith brengen hun…
AlbumsRecensies

Emeli Sandé - Real Life (★★½): Drama met een boodschap

De hemelse stem van Emeli Sandé klonk voor het eerst uit uw speakers in 2011. Debuutsingle “Heaven” was meteen een eerste hit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emeli Sandé - "You Are Not Alone"

Emeli Sandé daalde met “Heaven” neer op aarde in 2011 en scoorde meteen een eerste hit. Al snel volgden andere hits als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.