Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emeli Sandé ft. Troy Miller – “Extraordinary Being”

In 2012 bracht Emeli Sandé haar debuutalbum uit met daarop vele hits zoals “Heaven” en “Next To Me”. Al snel volgden ook een hoop samenwerkingen met onder andere Naughty Boy op “Wonder” en Labrinth op “Read All About It” als gevolg. De Britse mocht datzelfde jaar ook al zingen tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen. De zangeres en haar krachtige stem kweekten hoge verwachtingen voor haar twee album, maar loste deze niet in. Voor Long Live The Angels keerde de zangeres terug naar haar roots in Zambia. In maart kregen we de eerste single te horen van Sandé’s derde album. “Sparrow” bevindt zich ergens tussen het eerste en tweede album, dus met haar derde album weet Sandé misschien terug wat meer aandacht te krijgen.

“Extraordinary Being” doet op vlak van sfeer denken aan “Wonder”. Heel vrolijk en een opnieuw een tekst over hoe speciaal je wel niet bent. De inspirerende tekst gaat eerst gepaard met de piano, maar Sandé haar favoriete instrument wordt al snel ondersteund door strijkers en vrolijke ritmes. Toch maakt het nummer ons niet heel erg vrolijk. Er lijkt iets te ontbreken aan het nummer en we kunnen er niet meteen de vinger op leggen. “Extraordinary Being” is geen buitengewoon nummer, maar doet ons wel uitkijken naar een warme zomer!

Het derde album Real Life van Emeli Sandé verschijnt op 7 juni.

FacebookInstagramWebsite

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

584 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rudimental & The Martinez Brothers - "Easy On Me"

Rudimental, de Britse elektronische band uit Hackney (Oost-Londen) en bestaande uit Piers Agget, Kesi Dryden, Amir Amor en dj Locksmith brengen hun…
AlbumsRecensies

Emeli Sandé - Real Life (★★½): Drama met een boodschap

De hemelse stem van Emeli Sandé klonk voor het eerst uit uw speakers in 2011. Debuutsingle “Heaven” was meteen een eerste hit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emeli Sandé - "You Are Not Alone"

Emeli Sandé daalde met “Heaven” neer op aarde in 2011 en scoorde meteen een eerste hit. Al snel volgden andere hits als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.