Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mura Masa & Clairo – “I Don’t Think I Can Do This Again”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Mura Masa laat opnieuw van zich horen! De Britse multi-instrumentalist speelde afgelopen weekend nog op de Main Stage van Pukkelpop, maar toen kregen we helaas nog geen nieuwe muziek te horen. In een interview met Enfnts Terrible verklapte hij wel al dat zijn tweede album in januari 2020 zal verschijnen en er heel wat rock- en punkinvloeden in verwerkt zullen zitten. Hoe dat klinkt, liet hij ons vorig jaar al horen op “Doorman“, een nummer samen met slowthai. Vandaag mogen we alvast een eerste nummer van die tweede plaat in onze armen sluiten en dat is de samenwerking met de Amerikaanse Clairo geworden.

Mura Masa experimenteerde voor zijn nieuwe album met nieuwe invloeden en dat dat goed weet uit te pakken, bewijst “I Don’t Think I Can Do This Again”. De samenwerking met Clairo is nu niet meteen voor de hand liggend, maar de twee brengen het beste van hun eigen kunnen samen tot een uitstekend resultaat. Het is in het begin nog wat wennen, maar langzaamaan groeit het nummer tot een bombastische vorm van bedroompop. De keuze om steeds weer wat gas uit het nummer te nemen met de strofes is een gewaagde zet, maar dat maakt het refrein nog dat tikkeltje intenser. Hoe vaker we naar het nummer luisteren, hoe meer zaken en klanken we ontdekken en dat is weer iets eigen aan de muziek van Mura Masa. “I Don’t Think I Can Do This Again” is een geslaagde start van een nieuw era voor Mura Masa en een mooie prelude voor wat ons nog meer te wachten staat!

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1307 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alice Longyu Gao - "She Abunai" (feat. Mura Masa & bülow)

Tot haar zeventiende woonde Alice Longyu Gao in China, maar daarna verhuisde ze naar de Verenigde Staten om haar dromen als artiest…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Go Fishing! - "Zone"

Artiesten die hun carrière starten in hun slaapkamer schieten als paddenstoelen uit de grond. Succesvolle vertegenwoordigers van het bedroom pop-genre zijn Clairo,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingles Shelly - "Steeeam" en "Natural"

Clairo is ondertussen voor menig muziekfan geen onbekende meer. De Amerikaanse zangeres wist met onder meer “Pretty Girl” en “Flaming Hot Cheetos”…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.