Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mura Masa & Clairo – “I Don’t Think I Can Do This Again”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Mura Masa laat opnieuw van zich horen! De Britse multi-instrumentalist speelde afgelopen weekend nog op de Main Stage van Pukkelpop, maar toen kregen we helaas nog geen nieuwe muziek te horen. In een interview met Enfnts Terrible verklapte hij wel al dat zijn tweede album in januari 2020 zal verschijnen en er heel wat rock- en punkinvloeden in verwerkt zullen zitten. Hoe dat klinkt, liet hij ons vorig jaar al horen op “Doorman“, een nummer samen met slowthai. Vandaag mogen we alvast een eerste nummer van die tweede plaat in onze armen sluiten en dat is de samenwerking met de Amerikaanse Clairo geworden.

Mura Masa experimenteerde voor zijn nieuwe album met nieuwe invloeden en dat dat goed weet uit te pakken, bewijst “I Don’t Think I Can Do This Again”. De samenwerking met Clairo is nu niet meteen voor de hand liggend, maar de twee brengen het beste van hun eigen kunnen samen tot een uitstekend resultaat. Het is in het begin nog wat wennen, maar langzaamaan groeit het nummer tot een bombastische vorm van bedroompop. De keuze om steeds weer wat gas uit het nummer te nemen met de strofes is een gewaagde zet, maar dat maakt het refrein nog dat tikkeltje intenser. Hoe vaker we naar het nummer luisteren, hoe meer zaken en klanken we ontdekken en dat is weer iets eigen aan de muziek van Mura Masa. “I Don’t Think I Can Do This Again” is een geslaagde start van een nieuw era voor Mura Masa en een mooie prelude voor wat ons nog meer te wachten staat!

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1675 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Chloe George - "Penny"

Elke nieuwe artiest die bij FADER onder contract staat, trekt automatisch onze aandacht, want met labelgenoten als Clairo, Slayyyter en Lewis Del…
AlbumsRecensies

Shygirl - Nymph (★★★★): Ingetogen popprovocateur

In de alternatieve popwereld wordt er al lang uitgekeken naar het debuutalbum van de Zuid-Londense Blane Muise. Onder haar moniker Shygirl laat…
InstagramLiveRecensies

Clairo @ La Madeleine: Breekbaar bloeit open

Het is misschien een rare gedachte, maar het zag er bij momenten naar uit dat Claire Cottrill niet echt bestond. Het was…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.