Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single slowthai & Mura Masa – “Doorman”

De naam slowthai geldt momenteel bij heel wat muziekblogs als één van de heetste nieuwe artiesten in het grime-genre. De nog jonge artiest uit Northampton dropte de afgelopen maanden heel wat nummers waarmee hij steeds populairder lijkt te worden. Zijn muzikale capaciteiten gaan ook andere artiesten niet onopgemerkt voorbij en dat leverde een verrassende samenwerking op met de immens populaire Mura Masa. Het resultaat is een heel punkminded hiphoptrack dat sterk doet denken aan Sleaford Mods!

“Doorman” is een ruw nummer geworden van slowthai en Mura Masa, waarop beiden weten te verbazen. Slowthai blaast ons omver met zijn enorm strakke flow en zijn vurige lines, terwijl Mura Masa ons verbijsterd met een punkachtige beat die we van hem niet zouden verwachten. Het tempo van het nummer is snel en de sfeer is lekker rauw en intrigerend. “Doorman” is met andere woorden een knaller van jewelste die vooral slowthai geen windeieren zal leggen.

Op maandag 18 maart zakt Slowthai voor het eerst af naar België om een concert te komen spelen in de Beursschouwburg te Brussel.

Facebook

1915 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Kevin Abstract – Blanket (★★½): Een muzikale wending

Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat de leden van Brockhampton afscheid van elkaar namen. Hoewel leden van de rapformatie, die…
InstagramLiveRecensies

Rock Herk 2023 (Festivaldag 1): Hard en hart

In de buik van de festivalzomer vindt naar goeie gewoonte Rock Herk plaats in Herk-de-Stad. Het tweedaagse festival mocht ook dit jaar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mura Masa - "Drugs"

Mura Masa ken je waarschijnlijk als de man achter hits als “What If I Go”, “Firefly” en “Love$ick”. De Britse dj en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.