Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bakar – “Hell N Back”

Bakar brengt nog niet zo heel lang muziek uit, maar is nu al een van de koningen in het mixen van genres tot catchy gehelen. De Londenaar bracht verleden jaar zijn debuutplaat uit en later verschenen nog het next-level hiphopnummer “Dracula” en een dubbelrelease. Dat alles kwam hij enkele maanden geleden voorstellen met een uitputtend feest op Les Nuits, waarmee er ongetwijfeld nog meer zieltjes gewonnen werden. Vandaag bleek Bakar weer eens zin te hebben in iets helemaal anders, met een groovy singletje als resultaat.

Deze keer dus geen snijdende hiphopbars en hoekige klanken; “Hell N Back” pakt het easy-going aan en niets klinkt gejaagd. Met een fijn drijvend ritme en heel wat pakken funk kan je natuurlijk bijna niet fout zitten. Om er nog wat soul in te steken komen er zelfs blazers bij kijken; zo oldschool funky zijn we het absoluut niet gewend van Bakar. We hadden niet gedacht dat we dit ooit zouden kunnen schrijven bij deze Londenaar, maar “Hell N Back” laat je even tot rust komen met z’n heerlijk breezy sound.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

16 augustus 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief