Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BROCKHAMPTON – “BOY BYE”

Op 23 augustus komt GINGER uit, het vijfde album van BROCKHAMPTON. Sinds augustus krijgen we daarom elke donderdag van de maand een nieuwe single met videoclip en dat was vandaag ook weer niet anders. Naast een nieuw nummer kregen we ook al de albumcover en tracklist, zo komen we te weten dat naast “BOY BYE” ook “IF YOU PRAY RIGHT” en “I BEEN BORN AGAIN”, de singles die we de vorige weken te horen kregen, op het album zullen staan.

“BOY BYE” kan misschien ergens een belletje doen rinkelen, want dit nummer brachten ze al eens live op het Bilbao BBK Live festival. De beat heeft iets vrolijks en doet ons op sommige momenten wat terugdenken aan de muziek van Mario Kart. Dit komt waarschijnlijk door de viool die pizzicato (met de vingers) bespeeld wordt in plaats van met een strijkstok. In tegenstelling tot de beat is de tekst veel donkerder. De jongens rappen over angst en depressie, maar gelukkig behouden ze hun eigen stijl en gaan ze niet de Lil Uzi Vert en consorten kant op, hoewel de rappende Bearface met zijn hese stem ons toch een beetje doet denken aan Playboi Carti.

Instagram / Twitter

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauran Hibberd - "Boy Bye"

Van alle buitenlandse bands die een winterslaapsessie bij ons deden, was Lauran Hibberd ongetwijfeld een van de meest verrassende. Met enkel haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Brockhampton - "baby bull", "downside" & "I.F.L."

Naar goede wekelijkse gewoonte krijgen we weer nieuwe muziek van Brockhampton. Het enige verschil is dat we deze week niet naar twee…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Brockhampton - "twisted" & "M.O.B."

De jongens van Brockhampton zijn weer bezig aan een nieuw project waar ze graag geheimzinnig over doen. Zo kregen we vorige week…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.