Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brockhampton – “I BEEN BORN AGAIN”

Brockhampton is een collectief van maar liefst zes rappers dat rond 2015 muziek begon te releasen. Met vier albums op twee jaar tijd mogen ze zich een van de drukste bands in het genre noemen. Voortdurend nieuwe muziek releasen lijkt uitstekend te werken voor hen, want ze kwamen hun energieke liveshow al voorstellen op Pukkelpop en Rock Werchter. Toch lijkt de hype rond de band in België heel wat kleiner te zijn dan elders in de wereld, want The Barn stond amper halfvol tijdens hun set en ook op airplay kunnen ze amper rekenen. Voor ons is het een raadsel waarom, want hitjes als “Sweet” en “Gold” zouden perfect passen op de radio en zouden zonder moeite een publiek vinden.

“I’VE BEEN BORN AGAIN” heet de nieuwste worp van het zestal. Het nummer is de leadsingle van hun nieuwe album Ginger, dat deze maand nog zou moeten verschijnen. Het nummer is duidelijk gericht op hun liveshows, want de opzwepende beat en de kreetjes op de achtergrond doen ons alvast meedansen. Elk van de leden krijgt een eigen verse en weet die in te vullen volgens zijn eigen kwaliteiten. Die diversiteit zorgt ervoor dat “I’VE BEEN BORN AGAIN” nooit echt gaat vervelen. Ook kan Brockhampton het niet laten om lichtjes te experimenteren door zonder een echt refrein te werken. De band zal altijd blijven verrassen op zijn manier, en dat zorgt ervoor dat wij alvast uitkijken naar het volledige album.

Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Brockhampton - "baby bull", "downside" & "I.F.L."

Naar goede wekelijkse gewoonte krijgen we weer nieuwe muziek van Brockhampton. Het enige verschil is dat we deze week niet naar twee…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Brockhampton - "twisted" & "M.O.B."

De jongens van Brockhampton zijn weer bezig aan een nieuw project waar ze graag geheimzinnig over doen. Zo kregen we vorige week…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Brockhampton - "N.S.T." en "things can't stay the same"

Wie ‘The Best Boy Band Since One Direction’ van dichtbij volgt, weet dat de jongemannen weer bezig zijn met een nieuw project….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.