Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brockhampton – “IF YOU PRAY RIGHT”

The best boyband since One Direction brengt deze maand met Ginger hun vijfde album uit en daarom krijgen we na “I BEEN BORN AGAIN” van vorige week weer een nieuw nummer. Lang moesten de fans niet wachten op een nieuw album, want Iridescence dateert nog maar van september vorig jaar, en in de tussentijd kwam ook frontman Kevin Abstract met een soloalbum. De boyband beloofde ons de hele zomer nieuwe muziek, maar voor hen start de zomer pas in augustus. We klagen niet, want hierdoor krijgen we elke week wel een nieuw nummer op ons bord, waarvan “IF YOU PRAY RIGHT” dus het tweede is.

Zoals de titel al doet vermoeden, gaat het nummer over religieuze dingen, zoals het boeddhisme en getuigen van Jehova. Hoewel het thema van het nummer niet direct het meest toegankelijke is, hebben ze er toch een catchy nummer van gemaakt. Dit komt door de trombone die iets extra toevoegt aan de typische Brockhampton beat. Het nummer werd bijna op volle Brockhampton kracht gemaakt, want Romil en Jabari produceten het nummer samen; enkel Bearface heeft geen verse in het nummer. Wie het volledige nummer wil beluisteren, moet zich wenden tot een streamingdienst, want op YouTube is het nummer een minuut korter en eindigt de videoclip met een voorproefje van alweer een nieuw nummer.

Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Deb Never - "Someone Else"

“Someone Else”, dat zal de meerderheid van de Amerikanen woensdag opgelucht hebben gedacht na de inauguratie van Joe Biden. Net diezelfde dag…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Brockhampton - "baby bull", "downside" & "I.F.L."

Naar goede wekelijkse gewoonte krijgen we weer nieuwe muziek van Brockhampton. Het enige verschil is dat we deze week niet naar twee…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Brockhampton - "twisted" & "M.O.B."

De jongens van Brockhampton zijn weer bezig aan een nieuw project waar ze graag geheimzinnig over doen. Zo kregen we vorige week…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.