Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mikal Cronin – “Show Me”

Als Mikal Cronin geen solowerk uitbrengt, is hij ongetwijfeld iets aan het uitsteken met zijn vriend Ty Segall. Het zijn mooie tijden, want zowel Segall als Cronin zijn materiaal aan het uitbrengen. Dubbele pret dus. Wij waren al volop aan het aftellen naar 2 augustus: de releasedatum van Ty’s nieuwe album, maar daar was dan plots een nieuwe single van Mikal Cronin. “Show Me” is de eerste single van zijn inmiddels vierde solostudioalbum. Seeker komt uit op 25 oktober, en als Cronin op ditzelfde elan blijft presteren, zal dat zeker een voltreffer worden.

Op “Show Me” toont de Amerikaan alles wat hij in zijn mars heeft. De americana-invloeden zijn weer niet ver weg en de zanglijn kon zowaar niet beter. In de strofes trekt hij onze aandacht vanaf de eerste seconde en alleen al daarom zouden we dagenlang naar het nummer willen luisteren. Net wanneer we dachten dat we alles gehoord hadden, wordt het zelfs nog beter. Cronin voorziet namelijk ook strijkers en verderop een enorm goeie opbouw om ons helemaal te doen smelten. We dagen je uit een artiest te vinden die dezelfde soort sfeer kan afleveren; iets tussen ingrijpend en waaierig in, en vooral heel verslavend. Succes!

Op 21 februari komt de man die plaat ook voorstellen in de Botanique in Brussel.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

31 juli 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief