Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Oh Sees – “Heartworm”

De leden van Oh Sees lijken enkele vijzen te missen, en dat levert heel wat geschift werk op dat ons telkens weer van onze sokken blaast. Op 16 augustus zal hun nieuwe plaat Face Stabber uitkomen – natuurlijk, want wat is Oh Sees zonder jaarlijks een nieuw album? Net geen maand geleden verraste de band ons met een gelaagde single / creatie van meer dan twintig minuten, daarop volgde “Poisoned Stones” en vandaag is het tijd voor een korte knalsessie: “Heartworm”.

Waar Oh Sees doordacht te werk ging op “Henchlock” en een portie synths benutte op “Poisoned Stones”, is “Heartworm” een pure punkexplosie. Ze scheuren er zodanig snel vandoor dat het nummer snaren kan laten springen in een vingerknip en je hartslag helemaal naar de knoppen geholpen wordt. De overweldigende sound wordt aangevuld met een soepje van een clip, die net daarom eigenlijk wel het kijken waard is. Oh Sees klinkt druk, drukker, drukst en maakt werkelijk alles kapot binnen de twee minuten. Zo hebben we het graag.

Op 1 september staat Oh Sees in een uitverkochte Botanique.

 

22 juli 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief