Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single King Princess – “Prophet”

King Princess is duidelijk klaar voor dat debuutalbum. De releases beginnen elkaar op te volgen, maar wanneer de plaat van de Brooklynse precies het levenslicht zal zien, is nog niet bekend. Na “Cheap Queen” en het korte “Useless Phrases” is er nu “Prophet”, en ook deze single staat weer als een huis.

De single mag er dan staan als huis, wij daarentegen krijgen weke benen en moeten ergens naar een steunpunt grabbelen om de zwoelheid van “Prophet” te kunnen verwerken. De sensualiteit druipt er vooral in het refrein vanaf, en dit icoon in wording van de lgbtq+ gemeenschap kan als geen ander de luisteraar om haar vinger winden. Haar set op Rock Werchter mocht dan niet de pittigste zijn, met “Prophet” overcompenseert ze aan pussy power. Zo hoort het bij King Princess!

Inmiddels lijkt de King Princess van “1950” of “Talia” al vrij ver weg. De zanglijnen zijn nog even verslavend en spitsvondig qua tekst en melodie, maar verder is het allemaal iets meer poppy geworden. Een evolutie die wat ons betreft ook overtuigend werkt, en ons vooral heel benieuwd maakt naar wat de Amerikaanse nog allemaal in petto heeft.

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single King Princess - "PAIN"

Er wordt King Princess al lang een wondermooie toekomst voorspeld. De Amerikaanse scoorde de afgelopen jaren dan ook enkele bescheiden hits met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single King Princess - "Only Time Makes It Human"

Lang vooraleer King Princess met haar debuutalbum Cheap Queen (2019) naar buiten kwam, wist ze al een grote indruk op ons te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single King Princess - "Ohio"

Mikaela Straus is een van de meest interessante indiepopacts van het moment. Afgelopen jaar bracht de artieste uit Brooklyn haar debuutalbum Cheap…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.