Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single King Princess – “Cheap Queen”

De twintigjarige Brooklynse Mikaela Straus is op weg een icoon van de LGBTQ+ community te worden. Op haar jonge leeftijd tekende ze bij Mark Ronsons label Zelig Records, waar ze vorige zomer dan ook haar debuut-ep Make My Bed uitbracht. In het begin van het jaar werd ze tweede bij BBC’s Sound Of 2019 en dat gaf haar nog eens de nodige boost. Dit jaar verschijnt haar debuutalbum en de eerste single daarvan krijgen we vandaag.

“Cheap Queen” is een zeer persoonlijk nummer geworden, waarin ze verkondigt dat je kan zijn wie je wilt zijn. Een belangrijke boodschap in tijden waarin heel wat jongeren worstelen met hun identiteit. Mikaela, die zich als genderqueer identificeert, brengt ook deze keer moderne popmuziek die makkelijk blijft hangen en spannende elektronische elementen heeft. We gaan er nog veel van horen, dat staat vast.

King Princess staat op zaterdag 29 juni in de KluB C van Rock Werchter.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

30 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief