Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mahalia ft. Burna Boy – “Simmer”

Mahalia, de jonge, Britse r&b singer-songwriter, zit volop in haar groeispurt. Sinds ze haar debuutsingle “Sober” uitbracht in 2017, zat de rijzende ster niet stil. Ze loste regelmatig nieuwe nummers, maakte de ep Seasons en kreeg de kans om op steeds grotere podia te spelen. In ons land mocht ze zich dit jaar al bewijzen in de Ancienne Belgique en in KluB C op Rock Werchter. En de ambitieuze Mahalia laat het daar niet bij, op 6 september ligt haar debuutalbum Love And Compromise in de rekken.

Voor “Simmer”, één van de nieuwe tracks op dat album, werkte ze samen met de Nigeriaanse reggae/dance hall artiest Burna Boy. Het resultaat is een zwoel summer anthem, dat voor ons op alle strandfeestjes gedraaid mag worden; dat er gezweet zal worden op de dansvloer, staat vast. De zoete stem van Mahalia, het opzwepende ritme en de dancehall vibe die Burna Boy injecteert in het nummer, zorgen samen voor een heerlijk, luchtig dansplaatje. Op 19 december komt Mahalia haar debuutalbum voorstellen aan het Belgische publiek in de Ancienne Belgique. Gezien haar vorige passages allemaal geslaagd waren, en we nu deze catchy song als voorproefje gekregen hebben, belooft dat een niet te missen concert te worden.

Mahalia: Facebook / Instagram / TwitterWebsite

Burna Boy: Facebook / Instagram / TwitterWebsite

Setlist Love And Compromise:

 1. “Hide Out”
 2. “I Wish I Missed My Ex”
 3. “Simmer”
 4. “Good Company”
 5. “What Am I”
 6. “Regular People”
 7. “Karma”
 8. “He’s Mine”
 9. “What You Did”
 10. “Do Not Disturb”
 11. “Richie”
 12. “Consistency”
 13. “Square 1”

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 juli 2019

About Author

Gilke Geeraerts


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief